بنیانگذار فیس بوک ناگزیر از رعایت ترفندهای امنیتی
پوشاندن دوربین عکس و ویدیو، و میکروفن از دیرباز یک ترفند امنیتی اساسی و ارزان بوده است.
مارک زاکربرگ یکی از نیرومند ترین مردان جهان توصیف می شود زیرا میلیاردها نفر به فیسبوک که او از موسسان آن است اجازه داده اند آزادانه به اطلاعات شخصی آنها دسترسی پیدا کند. در ازای چنین اجازه ای، کاربران صرفا عکس هایی از زندگی او را که به دقت انتخاب شده دریافت می کنند، مثل عکس یک نوزاد و یا بازدید های او از دفتر فیسبوک.
نیویورک تایمز در گزارشی می گوید روز سه شنبه به ناظران گوشزد شد زاکربرگ، 32 ساله، فقط یک فرد عادی که از دویدن و صرف غذا با دوستان لذت می برد نیست. در عکسی در صفحه فیسبوک، او افزایش استفاده از اینستاگرام را که فیسبوک مالک آن است، جشن گرفت. یک کاربر تیزبین توئیتر متوجه شد در زمینه تصویر، دوربین و میکروفون لپ تاپ با چسب پوشانده شده است.
چنین کاری معمولا نشانه آن است که کسی، شاید فقط بگونه ای مبهم، نگران است هکرها به کامپیوتر و دیگر ابزار الکترونیک او دسترسی پیدا کنند.
کارشناسان امنیتی از عمل چسب زدن به چند دلیل حمایت می کنند. نخست این که زاکربرگ هدف بسیار پرارزشی است. و باید محتاط باشد.
یکی از کارشناسان گفت افزون بر آژانس های اطلاعاتی و بزهکاران اینترنتی که ممکن است علاقه باشند ثروت او را هدف بگیرند، هکرهای نابکار فراوانی هستند که جاسوسی در مورد چنین شخصیتی را سرگرم کننده می بینند.
دوم این که پوشاندن دوربین عکس و ویدیو، و میکروفن از دیرباز یک ترفند امنیتی اساسی و ارزان بوده است.
سوم، زاکربرگ از رخنه های امنیتی در امان نیست.
با این حال، کارشناسان می گویند مردم عادی هم از خطر هک شدن مصون نیستند. بر اساس گزارشی که سازمان غیر انتفاعی "اتحادیه شهروندان دیجیتال" در 2015 منتشر کرد، هک کردن به مشکل بزرگی برای مشتریان، بخصوص زنان جوان، تبدیل می شود.